Uw tuin aanplanten begint bij ons!

Aanplantingen en tuinonderhoud volgens uw wensen

Wilt u ten volle genieten van uw tuin? Zoekt u een tuinier voor de groene zones van uw bedrijf?Ga dan in zee met onze specialisten voor uw tuinonderhoud en aanplantingen regio Overijse.

Aanplantingen

De beplantingskeuze staat of valt met uw tuin. Dankzij de juiste plant op de juiste plaats kan u een beeld creëren dat u voor ogen heeft. Wij helpen u hier graag bij het maken van de juiste keuzes! Heeft u zelf al een beplantingsplan van uw architect of wenst u ons een plan te laten opmaken? Aan u de keuze. Wij staan paraat om gericht advies te geven. De keuze van planten is uiteraard een persoonlijke keuze, maar wij kunnen u bijstaan met onze jarenlange ervaring en zo samen streven naar de ideale plantenborder. Hoe groot of klein uw project ook is, wij nemen deze graag uit handen en zorgen voor een oase van rust in uw tuin.

Tuinonderhoud

Ons bekwaam personeel voert alle mogelijke tuinklusjes uit, zoals:

  • Snoeien en vellen van bomen.
  • Scheren van struiken en hagen.
  • Grasmaaien van kleine en grote oppervlaktes.
  • Grasvlaktes, terras, oprit, parking,…onkruidvrij maken.

Met behulp van onze kwalitatieve machines verzekeren we u een snelle service. Wij beschikken over 3 minigrazers van 2, 3 en 6 ton met de nodige accessoires. Daarnaast bezitten we tractors voor hoge en uitgestrekte velden. Ook een hoogstaande hakselaar behoort tot ons machinepark. U kunt uw tuin dagelijks, wekelijks, maandelijks of eenmalig laten onderhouden tegen budgetvriendelijke prijzen. We bieden ook voordelige onderhoudscontracten aan. Sowieso kunt u rekenen op een stipte dienstverlening, want onze competente zaakvoerder hanteert een strakke planning. 

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog!